Category: Tyg

En liten rymdgubbe

Jag har broderat en liten rymdfarare i sin pyjamas. Hen har till och med fått en frisyr som står lite på ändan efter en en natt med många äventyr.

Spaceman

Mönster 5/30

Print

Mönster 3/30

Det är fredagkväll och jag känner mest för att sjunka ned i soffan men jag har lovat mig själv att rita ett mönster varje kväll och därför sitter jag här. Jag fortsatte att rita på mitt Minbimönster och nu har min Minbi fått en kompis. Det ser nästan ut som en MinBat eller vad tror ni? Jag får rita på två små huggtänder.

Print

 

Spoonflower

Jag ska testa att skicka mönster till Spoonflower som är ett företag som skriver ut dina mönster på tyg. Häftigt eller hur? Jag ska göra fem mönster innan jag skickar iväg dem. Det ska bli 5 vårmönster. Vad tror ni om det här?

Print

Kreativitet

I morse när jag åkte till jobbet kände jag mig riktigt okreativ. Det var länge sedan jag skapade något och då blir jag alltid lite ledsen och allt blir grått och tråkigt. Då finns det bara en lösning och det är att ta fram färgerna och börja rita. Jag har jobbat hela dagen men nu när jag kom hem öppnade jag illustrator och lekte lite med färger prickar och löv.

Jag har börjat på ett Vårmönster. Ni vet när man går ut i skogen på våren och de första värmande solstrålarna träffar ansiktet, små krispiga löv tittar fram och allt känns hoppfullt. Den känslan vill jag fånga.

Print

Ta väl hand om er!

Ta väl hand om er och ha en trevlig söndag imorgon!

Fågel2

Gör dina egna vistikort!

Nu är mina visitkort färdiga. Jag tycker riktigt bra om dem. Jag “limmade” (strök) ihop två tygbitar med vlisofix. Sedan klippte jag ut bitar i rätt storlek och tillslut skrev jag mina kontaktuppgifter på dem. Det blev bra så nu kan jag åka på Formex.

visirkort2

Visitkort

Jag längtar till sommaren!

Jag var på lucia firande i morse på sonens förskola och de var såå söta men det är riktgt mörkt och kallt  ute just nu. Jag längtar tills det blir ljusare och varmare. Jag letade fram en bild på sommriga armband i tyg för att få lite sommarkänsla.

Armband_Ring-Tyg45-300

Jag älskar Instagram!

Så mycket inspiration på ett ställe. Jag älskar detta ställe och det bara ramlar in roliga bilder i min mobil. Det här är en av mina senaste blider. Jag försöker sy snygga ögon i filt. Det är inte helt lätt och nu ska jag göra ett försök till. Ni hittar mig på instagram som madebyyou, Ida Ahlström

 

 

 

Jag har börjat sy nya figurer

Jag gillar att blanda olika material och tekniker. Här är mitt först försök.