Mitt liv som småföretagere

Jag tänkte börja berätta lite om litt liv som småföretagare. Jag jobbar 60% på SpeedLedger där jag svarar på frågor om bokföring och 40% med mitt eget företag. I mitt företag designar jag  virkmönster till Svarta Fåret och skriver en bok hos Andina förlag. Idag har jag virkat en kropp och fyra ben som ska till Svarta Fåret. När jag ska skapa mönster fungerar det så här:

1) Jag åker till Svarta Fåret och vi pratar om idéer och tar fram förslag.

2) Jag åker hem,virkar, skriver mönster och skickar allt till dem.

3) En fotograf fotograferar

4) Tryckeriet trycker

5) Du kan köpa det i affär

Det jag gör idag kommer att finnas i garnaffären frammåt sommaren eller hösten. Allt är hemligt så ni får hålla tillgodo med en blid på en lucia som jag gjort. Mönster till luciatåget hittar du hos din lokala garnaffär, se här för återfösäljare.