Category: Appar

Uppdatering!

Nu har min Fiffiga Fia app fått en uppdatering och klarar av dricks.  Alla som bokför representation kan ha användning för den. Appen håller redan på allt moms, shabloner, gränsvärden etc när du varit ute och ätit med dina kunder. Sök på Fiffiga Fia .

Tänk att det kan kännas så tillfredställande att det man skapat finns att köpa för andra. Att man faktiskt kan programmera själv och få fram något användbart.

Bilden kommer från www.svartafaret.se Jag har gjort figuren och mönster på bilden. Mönster finns att köpa hos närmaste återförsäljare till Svarta Fåret.

901-1922g

 

Fiffiga fia

Jag är så glad för att nu kan jag berätta att jag har gjort en egen liten iphone app till alla företagare somm ska bokföra representation. Sök på Fiffiga fia på iTunes.

“Fiffiga fia representation är en liten men fiffig app som räknar ut hur mycket moms du får dra av i samband med represetation. Det finns många gränsvärden, shabloner, andelar och momsatser att hålla redan på när representationskvitton ska bokföras. Vi håller reda på dem alla, räknar och presenterar det bästa alternativet till din bokföring.”

iTunseArtwork