Category: Stickat

Jag är lite kär i mina nya vantar.

Vantar

Min superhjälte börjar ta form

Jag älskar mina nya trästickor från KnitPro, smala, fina och de fjädrar lite. Jag kommer antagligen bryta av dem snart men jag älskar dem tills dess. Nu ska jag börja sticka armar och funderar på om det ska bli enfärgade, för det kommer att bli superpilligt att byta färg om de ska bli randiga. Vi får se…

En superhjälte på g!

Igår var jag och köpte supersmala (2mm) stickor till min nya superhjälte. Jag hade bara 2,5 mm hemma och min provlapp blev lite gles och därför fick jag köpa nya. Just nu känns det jättebra och det är riktigt kul att sticka. Jag har gjort ett ansikte och nu har jag börjat öka för axlarna. Jag tänkte virka min docka i ett stycke uppifrån och ned och givetvis ska hen få mina nya superhjälteögon.

 

Är det redan måndag igen?

Vad tiden går fort, går det inte att sakta ned lite? Nu är det redan måndag igen och en ny vecka vilket betyder nya blogginlägg och ett nytt gratismönster. Jag brukar skriva “att göra”-listor och funderar ganska ofta på att jag skulle vilja ha en liten griffeltavla eller något likanade för min lista brukar försvinna under ett berg av tyg eller garn. Idag kom jag på att jag skulle kunna använda min lamineringaapparat och laminera ett fint tyg och sedan klämma fast två klämmor. Det var enkelt och blev riktigt snyggt och dessutom kan jag bocka av allt på listan.