Category: Korsstygn

Steve Button

Nu finns det ett till mönster i min Etsy affär och det är Steve Button.

https://www.etsy.com/shop/IdaAhlstrom

Chloe11-SB-1-580

Min Etsyaffär har öppnat.

Nu har min Etsyaffär öppnat. Ni får komma förbi och titta:

https://www.etsy.com/shop/IdaAhlstrom

Just nu har jag bara ett mönster men jag har stora planer. Den kommer att inehålla mönster till olika korsstygnsfigurer. Nästa mönster blir min lite längre docka. Nu funderar jag bara på vad den heter. Har du något förslag?

Chloe13-1-580

 

En rymdgubbe i pyjamas!

Chloe03-580

Idag har jag fotat

Idag har jag forografetat och det är inte helt rätt att få det bra. Jag får fortsätta imorgon med nya försök.

Chloe02-580

En liten rymdgubbe

Jag har broderat en liten rymdfarare i sin pyjamas. Hen har till och med fått en frisyr som står lite på ändan efter en en natt med många äventyr.

Spaceman

Brodera en liten kossa

I min bok finns bland annat mönstret till denna lilla ko.

Ko-580

Min fina fina bok

Nu har boken äntligen kommit till boklådorna, eller i alla fall till Akademibokhandeln. Om den inte finns i er affär får ni fråga efter den. Det är så roligt att den nu finns på riktigt efter allt jobb. Här kan ni bläddra i boken.

Brodera_fram

Ta väl hand om er!

Ta väl hand om er och ha en trevlig söndag imorgon!

Fågel2

Jag behöver visitkort

Jag ska till formex nästa vecka och insåg precis att jag inte har några visitkort. Det måste jag ju ha så jag får tillverka egna, undrar hur det ska se ut. Virka, brodera eller kanske tejpa. De behöver vara fina men inte ta så lång tid att göra. Jag kan kanske laminera en tygbit som jag har skrivit mitt namn på. Eller en tygbit med vliselin (hur det nu stavas) på baksidan. Det här får jag genast ta tag i.

Jag saknar mina korsstyg, men visitkort med korsstygn tar lite lång tid att göra.

tokyo-Tjej

Nu är det mycket på gång!

Det är så spännande. I april ska min bok komma ut och nu börjar det kännas verkligt för allt börjar ta form. I helgen blev alla mina figurer till boken fotade och det kommer att blir så bra. Jag vill så gärna visa bilder men det får vänta ett tag till. Besök mitt fina förlag så länge, Andina Förlag, för där finns det många fina böcker att köpa till jul.

Jag har även beställt tygmärken för jag tänkte sy och virka superhjältar. Det första provbilden har kommit och det ser jättebra ut. Färgerna ska bli lite klarare och gladare men sedan ska de tillverkas. De ska bli 7×3 cm. Är det någon som vill köpa?