Category: Made by you

Uppdatering!

Nu har min Fiffiga Fia app fått en uppdatering och klarar av dricks.  Alla som bokför representation kan ha användning för den. Appen håller redan på allt moms, shabloner, gränsvärden etc när du varit ute och ätit med dina kunder. Sök på Fiffiga Fia .

Tänk att det kan kännas så tillfredställande att det man skapat finns att köpa för andra. Att man faktiskt kan programmera själv och få fram något användbart.

Bilden kommer från www.svartafaret.se Jag har gjort figuren och mönster på bilden. Mönster finns att köpa hos närmaste återförsäljare till Svarta Fåret.

901-1922g

 

Fiffiga fia

Jag är så glad för att nu kan jag berätta att jag har gjort en egen liten iphone app till alla företagare somm ska bokföra representation. Sök på Fiffiga fia på iTunes.

“Fiffiga fia representation är en liten men fiffig app som räknar ut hur mycket moms du får dra av i samband med represetation. Det finns många gränsvärden, shabloner, andelar och momsatser att hålla redan på när representationskvitton ska bokföras. Vi håller reda på dem alla, räknar och presenterar det bästa alternativet till din bokföring.”

iTunseArtwork

Tjohoo!

Det var länge sedan sist.  Nu skriver jag för jag har lagt upp ett mönster. Klicka på bilden till höger för att ladda ned det. Jag har funderat på om jag skulle ta betalt eller inte och bestämde mig för att det är frivilligt. Den som vill och har möjlighet får gärna betala 20 kr för detta mönster. Tanken är att de ska bli fem stycken som sitter arm i arm. Vi får se hur det blir.

Baby-580

Steve Button

Nu finns det ett till mönster i min Etsy affär och det är Steve Button.

https://www.etsy.com/shop/IdaAhlstrom

Chloe11-SB-1-580

Min Etsyaffär har öppnat.

Nu har min Etsyaffär öppnat. Ni får komma förbi och titta:

https://www.etsy.com/shop/IdaAhlstrom

Just nu har jag bara ett mönster men jag har stora planer. Den kommer att inehålla mönster till olika korsstygnsfigurer. Nästa mönster blir min lite längre docka. Nu funderar jag bara på vad den heter. Har du något förslag?

Chloe13-1-580

 

En rymdgubbe i pyjamas!

Chloe03-580

Idag har jag fotat

Idag har jag forografetat och det är inte helt rätt att få det bra. Jag får fortsätta imorgon med nya försök.

Chloe02-580

En liten rymdgubbe

Jag har broderat en liten rymdfarare i sin pyjamas. Hen har till och med fått en frisyr som står lite på ändan efter en en natt med många äventyr.

Spaceman

Brodera en liten kossa

I min bok finns bland annat mönstret till denna lilla ko.

Ko-580

Min fina fina bok

Nu har boken äntligen kommit till boklådorna, eller i alla fall till Akademibokhandeln. Om den inte finns i er affär får ni fråga efter den. Det är så roligt att den nu finns på riktigt efter allt jobb. Här kan ni bläddra i boken.

Brodera_fram